Thule Vector M Titan Matte

TH613200

Nový produkt

Střešní box Thule Vector M Titan Matte je nejexkluzivnějším střešním boxem výrobce Thule.

Více informací

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 PRAC. DNÍ)

37 990 Kč s DPH

Thule Vector M má objem 310 litrů a ohromí především aerodynamickým tvarem, díky kterému téměř splyne s vaším autem. Maximálně pevný a odolný box s dvojitým skeletem si vás získá také úpínacím mechanismem Power-Click, díky kterému zvládne jeho montáž opravdu každý.



Thule Vector M Titan Matte

Thule Vector M Titan Matte je spolehlivým pomocníkem pro převoz jakéhokoliv nákladu. Do tohoto střešního boxu se vám vejde vše potřebné. Je velice universální, praktický a s řadou moderních funkcí, jež usnadňují jeho používání. Zajisté také oceníte moderní a elegantní design v maté titanové barvě s černými prvky. Díky nízkému provedení vyniká tento box aerodynamickými vlastnostmi a měkká vystýlka se postará o bezpečný převoz věcí i o ochranu samotného nosiče.

Pomocník, který se vždy hodí

Nezáleží na tom, zda jedete na víkend na hory nebo na chatu či na delší dovolenou k moři. Každou chvíli se naskytne mnoho příležitostí, kdy potřebujete v autě více úložného prostor, než jaký vám nabízí kufr. V takovém případě bude Thule Vector M Titan Matte tou pravou volbou pro vás. Nenechá vás na holičkách ani při stěhování nebo aktivních výletech, na které si berete například lyže. Díky tomuto střešnímu nosiči můžete všechny věci umístit na střechu a ušetřit prostor uvnitř vozu. Už nikdy vám nebude velké množství zavazadel na cestě omezovat komfort a budete si s sebou moci vzít na dovelenou vše, co jen chcete.

Hlavní přednosti střešních boxů Thule Vector

Střešní boxy Thule Vector patří mezi špičku v možnostech přepravy. Nabízí kvalitní provedení a chytré funkce, které vám usnadní jeho obsluhu. Použití nosníku je velice snadné a jeho ovládání intuitivní. Nakládání i vykládání uloženého obsahu či kontrolování umístěných věcí je díky konstruování a tvarovému provedení boxu hračkou. S Thule Vector M  si poradí hravě i technicky méně zdatní lidé a ti, kteří zatím nemají s přídavnými zařízeními k autu žádné zkušenosti. Box lze bez obtíží rychle připevnit na střechu jakéhokoliv typu vozu. Stejně tak lehké je i jeho odepnutí a sundání dolů. Box pevně a naprosto spolehlivě drží na střeše na místě, kde byl zajištěn a zaručuje tak maximálně bezpečnou jízdu. Nehrozí jeho pohyb a to ani při prudkém brždění či ostřejším rozjezdu nebo v zatáčkách. Nosič je navíc nejen vysoce funkční, ale také designově velice povedený. Má elegantní vzhled, který ladí ke všem typům vozů. Za své zpracování získal ocenění v iF Design Award mezi produkty ve World Design Guide. Povrch Thule Vector je v matném provedení, tudíž neodráží příliš světla a neleskne se. Barva je titanově šedá s černými prvky, které celkový design ještě více podtrhují. Nízké provedení není jenom efektivní, ale také funkční. Díky němu má nosič Thule Vector aerodynamičtější tvar a nenarušuje jízdní vlastnosti vozu.

Funkčnost střešního boxu je zaručena

Tento střešní nosič má mnoho chytrých prvků, které se starají o skvělé a bezproblémové použití za každé situace. Vnitřek je dobře měkčený, což má za úkol zmenšovat riziko rozbití a poškození uloženého křehčího nákladu. Také díky praktické vnitřní vystýlce nedojede při nárazu přepravovaných tvrdších předmětů k úhoně samotného střešního nosiče. O Thule Vector a jeho odolné provedení se však není třeba strachovat. Jeho zpracování je naprosto precizní a konstrukce je dostatečně odolná a pevná. To zaručuje také dlouhou životnost. Plast, ze kterého je tento moderní box vyrobený, má hned několik výhod – je tvrdý, lehce omyvatelný a přitom lehký. Zaručuje tak snadnou manipulaci v kombinaci s dostatečnou ochranou. Zvedáky víka mají synchronizovaný pohyb, což dodává boxu snadné otevírání i zavírání. 

Parametry boxu Thule Vector M

Samotný box bez nákladu váží 26,9 kg a sám pojme náklad o hmotnosti až 75 kg. Vnější rozměry boxu jsou 212 x 88 x 35,5 cm a vnitřní rozměry 186 x 63,5 x 29,5 cm. To odpovídá objemu 310 litrů, což je dostatečný pomocný prostor pro jakýkoliv váš výlet. Pokud s tímto boxem vyrazíte v zimě na hory, vejde se vám do něho až pět párů lyží nebo až tři snowboardy. Maximální délka lyží je pak 185 cm a samozřejmě je možné do volných míst uložit i další drobnosti. Díky dobrému tvaru se do nosiče zavazadla dají efektivně a úsporně naskládat, aby nezabírala příliš místa.

HMOTNOST 29 kg
NOSNOST 75 kg
OBJEM 360 L
VNĚJŠÍ ROZMĚRY 212 x 88 x 33 cm
VNITŘNÍ ROZMĚRY 186 x 78 x 29.5 cm
MONTÁŽNÍ SYSTÉM PowerClick
PŘEPRAVNÍ KAPACITA LYŽÍ / SNOWBARDŮ 5/4
MAX. DÉLKA LYŽÍ 185 cm
BARVA Titan Matte
OTEVÍRÁNÍ OBOUSTRANNÉ

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Compare