Thule Vector L Black Metallic

TH613701

Nový produkt

Střešní box Thule Vector L Black Metallic je nejexkluzivnějším střešním boxem výrobce Thule.

Více informací

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 PRAC. DNÍ)

39 990 Kč s DPH

Thule Vector L má objem 420 litrů a ohromí především aerodynamickým tvarem, díky kterému téměř splyne s vaším autem. Maximálně pevný a odolný box s dvojitým skeletem si vás získá také úpínacím mechanismem Power-Click, díky kterému zvládne jeho montáž opravdu každý.



Thule Vector L Black Metallic 

Střešní boxy jsou jedním z nejpraktičtějších a nejefektivnějších způsobů jak přepravovat objemný náklad, který se vám nevejde do kufru. Thule Vector L Black Metallic nabízí opravdu velký prostor, vysokou nosnost a mnoho praktických funkcí, které usnadní jeho používání. Nízká výška zajistí výborné aerodynamické vlastnosti, které se negativně nepodepisují na jízdních kvalitách vozu. Celé zpracování tohoto střešního nosníku je velice kvalitní a designově opravdu vydařené.

Universální použití střešního boxu

Každý, jistě zná situaci, kdy byste si toho zabalili na výlet mnohonásobně více, ale už se vám zkrátka do kufru nic nevejde, a tak musíte část nákladu nechat doma. Nebo naopak si toho vezmete s sebou tolik, že jízda není ani trošku komfortní a většinu prostoru kolem sedaček i na nich zabírají zavazadla. Tento problém hravě vyřeší nosník Thule Vector L Black Metallic, kdo kterého se vám vejde vše potřebné. Díky němu vás už nebude velké množství potřebných věcí na cestě omezovat a budete si s sebou moci vzít na dovelenou vše, co byste chtěli. Nezaleží na tom, zda jedete na hory nebo k moři, zda chcete přestěhovat náklad v rámci práce nebo pro váš volnočasový koníček. Box Thule Vector L Black Metallic je skvělým pomocníkem pro každou příležitost, kdy máte v samotném autě méně úložného prostoru, než byste si přáli.

Nosič na střechu, který vás nezklame

Střešní boxy Thule Vector jsou sázkou na kvalitu a na jistotu. Díky preciznímu zpracování jsou tyto nosiče velice spolehlivé a také odolné. Precizní povrchová úprava a použité materiály zajišťují dlouhou životnost. Plasty vynikají pevností, ale zároveň nízkou hmotností a snadným čištěním. Upevnění na vůz nebo odepnutí ze střechy je velice rychlé a poradí si s ním i méně technicky zdatní jedinci. Přes nenáročné přichycení drží box spolehlivě a bezpečně na svém místě. Posunutí ze strany na stranu nehrozí ani při prudším brždění, při rozjezdu vozu nebo v ostřejších zatáčkách. I po naložení na střechu umožňuje box snadný přístup k uloženým věcem, přidání dalšího nákladu nebo naopak vykládání obsahu a to i bez nutnosti sundání. Otevírání je synchronizované v pantech, tudíž je ještě snadnější. Box můžete použít bez ohledu na typ vašeho vozu. 

Elegantní a funkční design

Střešní boxy Thule Vector mají opravdu precizní zpracování, ale vynikají nejen v kvalitě materiálů a skvělé funkčnosti, ale také v designu. Ten je na pohled velice efektivní a zároveň i praktický a opodstatněný. Řada střešních nosičů Thule Vector dosáhla ocenění v iF Design Award mezi produkty ve World Design Guide. Na první pohled působí velice elegantně a každého svým provedením na první pohled zaujmou. Hodí se ke všem typům vozů a podtrhnou jejich křivky. Barevné provedení je černé, povrch je lesklý. Díky universální barvě bude vypadat dobře bez ohledu na odstín vašeho vozu. Celkový tvar působí moderně a zároveň použité nízké provedení zajišťuje dobré aerodynamické vlastnosti a minimalizuje v porovnání s konkurencí snížení jízdních kvalit vozů. Praktickou výšku také oceníte při průjezdu tunely nebo jiném rozměrovém omezení vjezdu. Vnitřní úložná část boxů Thule Vector je vystlaná a měkčená. Můžete tak převážet i křehčí obsah beze strachu, že by došlo k jeho poškození. Vystýlka též chrání i samotný box a zajišťuje menší posun volně umístěného obsahu v nosiči.

Parametry Thule Vector L

Thule Vector L je skvělým pomocníkem, který vás nezklame v žádné situaci. Uveze 75 kg a vejde se do něj náklad o objemu až 420 l. To pro lepší představu tato konstrukce odpovídá až šesti párům lyží nebo pěti snowboardům. Maximální délka lyží by měla být 205 cm. Díky dobrému tvarování se do boxu dají zavazadla prakticky skládat. Vnější rozměry jsou 231,5 x 89,5 x 35,5 cm a vnitřní rozměry pro uložení nákladu pak 204,5 x 64 x 32,5 cm.

HMOTNOST 30 kg
NOSNOST 75 kg
OBJEM 430 L
VNĚJŠÍ ROZMĚRY 231.5 x 88.5 x 35.5 cm
VNITŘNÍ ROZMĚRY 204.5 x 78 x 32.5 cm
MONTÁŽNÍ SYSTÉM PowerClick
PŘEPRAVNÍ KAPACITA LYŽÍ / SNOWBARDŮ 6/5
MAX. DÉLKA LYŽÍ 205 cm
BARVA Black Metallic
OTEVÍRÁNÍ OBOUSTRANNÉ

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Compare