Thule Vector Alpine Titan Metallic

TH613501

Nový produkt

Střešní box Thule Vector Alpine Titan Metallic je nejexkluzivnějším střešním boxem výrobce Thule.

Více informací

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 PRAC. DNÍ)

39 990 Kč s DPH

Thule Vector Alpine má objem 360 litrů a ohromí především aerodynamickým tvarem, díky kterému téměř splyne s vaším autem. Maximálně pevný a odolný box s dvojitým skeletem si vás získá také úpínacím mechanismem Power-Click, díky kterému zvládne jeho montáž opravdu každý.



Thule Vector Alpine Titan Metallic

Pro každého, kdo hodně cestuje i kdo občasně přepravuje větší náklad, je střešní box neocenitelným pomocníkem. Ušetří vám místo v autě a umožní vám vzít na cestu vše, co potřebujete. Thule Vector Alpine v barvě Black Metallic je elegantním a plně funkčním střešním boxem. Vniká chytrou konstrukcí, jako je nízká výška pro lepší aerodynamický tvar a také měkká vnitřní vystýlka. Thule Vector Alpine Black Metallic je vysoce kvalitním a praktickým pomocníkem, na kterého se můžete spolehnout.

Box, který uspokojí potřeby každého cestovatele

Nezáleží na tom, kam jedete, jak dlouho cestujete nebo jaký náklad převážíte. Thule Vector Alpine v barvě Black Metallic vždy bude vaším spolehlivým pomocníkem. Se svými inovativními funkcemi odpovídá potřebám i těch nejnáročnějších zákazníků. Tento střešní nosič má velice kvalitní zpracování, kterému odpovídá i dlouhá životnost. Použité prvotřídní materiály mají pečlivé zpracování. Použité plasty na výrobu boxu vynikají jednak svou nízkou hmotností a jednak velkou pevností. Thule Vector Alpine Black Metallic je tak naprosto spolehlivý a přitom lehký zároveň. Další velkou výhodou plastu je, že je maximálně odolný povětrnostním vlivům letního i zimního počasí a dobře se udržuje v čistotě.

Snadná montáž a praktický přístup k nákladu

Thule Vector Alpine Black Metallic je universální střešní box, ve kterém můžete převážet jakkoliv náklad. Má velký objem i vysokou nosnost a hodí se na každý typ vozu. Nejenže v něm vše potřebné snadno a především bezpečně převezete, ale také vyložení nebo naložení nákladu není obtížné. Díky praktickému a ergonomickému tvarování máte skvělý přístup k úložnému prostoru i tehdy, když je box na střeše vozu. Zdvihače víka pracují synchronizovaně, což usnadňuje otevírání. Ani umístění na váš automobil není náročné. S ovládáním Thule Vector Alpine si poradí i méně technicky zdatní jedinci. Po uchycení box pevně drží na svém místě a neposouvá se ani při prudším pohybu vozu. Díky tomu je s ním cestování komfortní a bezpečné. Ohledně bezpečnosti provádí společnost Thule mnohé testy, kterými jejich modely procházejí na jedničku. Dobré jištění spolu s nenáročným uchycením zajišťují opravdu rychlou obsluhu a přitom vysokou spolehlivost.

Elegantní i praktický design

Další věcí, která vás na tomto střešním nosiči nadchne, je jeho působivý design. Ten je nejen moderní a elegantní, ale také vysoce funkční. Tvarově je Thule Vector Alpine nižší než konkurenční nosiče – toto provedení zajišťuje skvělé aerodynamické vlastnosti a příliš nezvyšuje výšku vozu, což oceníte zejména při průjezdu tunely nebo při jiném rozměrovém omezení. Vnitřní část těchto praktických boxů Thule Vector Alpine určená pro ukládání nákladu je dobře měkčená. Díky vystýlce lze do nosiče uložit i křehčí obsah, aniž by došlo k poškození nákladu nebo samotného boxu. Vystýlka též efektivně omezuje posun volně položených věcí. Thule Vector díky své praktičnosti i efektivnímu vzhledu dosáhly v iF Design Award mezi produkty ve World Design Guide. Tento box na střechu je v universální černé barvě, tudíž se hodí ke všem vozům bez ohledu na jejich odstín. Povrch je vysoce lesklý.

Parametry střešního boxu

Box je poměrně robustní, přesto se s ním s váhou 25 kg stále dobře manipuluje a lze jej bez potíží vysadit na středu. Je ideální zejména pro ty, kteří potřebují přepravovat opravdu velký náklad. Objem úložného prostoru je 450 l a prostorově 215 x 84 x 29,5 cm. Vnější rozměry jsou pak 232 x 95 x 35 cm. Maximální zatížení činní 75 kg. Pokud s boxem vyrazíte na hory, vejde se vám do něj hravě až 7 párů lyží nebo 5 snowboardů. Maximální délka lyží je 215 cm. Při letních dovolených není problém díky efektivní možnosti využití prostoru naložit opravdu velké množství zavazadel, která se úsporně poskládají vedle sebe.

HMOTNOST 30 kg
NOSNOST 75 kg
OBJEM 380 L
VNĚJŠÍ ROZMĚRY 228 x 88.5 x 32 cm
VNITŘNÍ ROZMĚRY 204.5 x 78 x 28 cm
MONTÁŽNÍ SYSTÉM SlideLock
PŘEPRAVNÍ KAPACITA LYŽÍ / SNOWBARDŮ 6/5
MAX. DÉLKA LYŽÍ 200 cm
BARVA Titan Matte
OTEVÍRÁNÍ OBOUSTRANNÉ

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Compare