Skládací schůdky

BE228710

Nový produkt

NA OBJEDNÁVKU

1 999 Kč s DPH

Skládací schůdky B mají nosnost 150 kg, Rozměry (š x h x v) 61 x 60 x 40 cm



Praktické doplňky oceníte vždy, když si budete chtít ulehčit a usnadnit používání už tak unikátních produktů. A nejenom jich, jelikož tyto skládací schůdky najdou uplatnění v každé domácnosti. Všude tam, kde bude vaší potřebou dostat se do vyššího prostoru, bez nutnosti využívat židle, nebo jakékoliv jiné alternativy. Skládací schůdky však oceníte i jinak. Třeba při vašem cestování, kdy si je můžete vzít do karavanu, nebo do auta, kdy vám jednoduše pomohou třeba ve chvíli, kdy budete potřebovat sundat kola z vašeho střešního nosiče. Variabilita použití je tedy velká.

 

Skvělá kvalita je samozřejmostí

Stejně jako je zvykem i u jiných produktů značky Thule, i zde si můžete být jisti doslova prvotřídní kvalitou. Pokud se na ni podíváme blíže, potěší vás i nosnost samotných schůdků, která činí 150 kilogramů. Pohodlně udrží i silnějšího člověka. Dále nabídnou skládací schůdky i jistotu prvotřídního materiálu, která zajišťuje jak pevnost, tak i odolnost a s tím související dlouhou životnost. Dále neopomíjejme ani to, že nabídnou jistotu jednoduchého použití. Jak jejich rozložení, tak i jejich složení je velmi jednoduché a obojí lze zvládnout v podstatě jedním jediným pohybem.

 

Praktické rozměry oceníte kdekoliv

Když skládací schůdky zrovna nebudete používat, můžete si být jisti tím, že je pohodlně a kamkoliv uložíte. Dále nezapomínejte ani na jistoty toho, že se malými rozměry pyšní i ve chvíli, kdy jsou rozložené. Pohodlně je tak umístíte i na méně přístupná místa. Zde mluvíme o rozměrech 61 x 60 x 40 cm. K celkové stabilitě přispívá také velikost každého schodu, který je velký 38 x 26 centimetrů. To je jistota, že se na nich bez potíží udržíte při sundávání skutečně čehokoliv.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare