König CG-9 050

KG-CG-9-050

Nový produkt

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

2 599 Kč s DPH

Thule König CG-9 rozměr jsou sněhové řetězy čtvercových článků o průměru 9 mm. Thule König CG-9 mají samonapínací systém s mikro regulačním řešením (pro montáž řetězů stačí pouze jedno zastavení). Není třeba pojíždět při montáži s vozidlem. Sněhové řetězy Thule König CG-9 nabízí vysoký komfort při řízení a ochranu před poškrábáním hliníkových kol.

Pro kontrolu správného výběru sněhových řetězů doporučujeme uvést v objednávce do poznámky značku, typ, rok výroby a rozměr pneumatik Vašeho vozidla.

Kvalitní sněhové řetězy s označením Thule König CG-9, které sice vycházejí z jednodušších modelů, ale nabídnou již několik vlastností, které jsou známé hlavně z vyšších cenových hladin. Začneme tou první, což je samozřejmě samonapínací systém, Ten nám umožní montáž řetězu pouze v rámci jedné jediné zastávky, a to jednoduše a velmi rychle. Samotné instalace je usnadněna jak zcela inovovanou konstrukcí, tak i barevně označenými montážními body, díky čemuž je samotné nasazení na kolo hračkou.

Model Thule König CG-9 je vybavený také mikroregulačním systémem, který umožní dokonalé dotažení a tedy dokonalé napnutí řetězu, bez nutnosti ručního zásahu. Díky tomu získáme jistotu spojenou s tím, že bude řetěz na pneumatice a jejím běhounu dokonale sedět. Získáme lepší jízdní vlastnosti spojené třeba se záběrem, stejně jako při držení stopy na kluzkém povrchu. Zajistíme také mnohem lepší jízdní komfort, stejně jako i jistotu kompatibility se systémy ABS nebo ESP. Že nás tento model zaručeně nezklame, to dokládá také velikost článků, které mají 9 milimetrů. Díky tomu nám nabídnou skutečně kvalitní jízdní vlastnosti v rámci všech běžných podmínek, které mohou na našich cestách nastat.

Unikátní konstrukce počítá také s využitím vnitřního ohebného lanka, stejně jako s využitím nylonových chráničů. Ty jsou praktickou záležitostí hlavně proto, že nudou ochráněny vaše hliníkové disky, kterých se řetěz Thule König CG-9 po nasazení dotýká. Nehrozí tedy jakékoliv poškrábání ani jiné poškození. Stejně tak se není třeba bát ani poškození s ohledem na náročnější použití. Tyto sněhové řetězy jsou vyráběny z prvotřídních materiálů. Tomu odpovídá i pětiletá záruka, s tejně jako získání certifikací a homologací, mezi které se řadí primárně Ö-Norm 5117, CUNA, UNI 11313, TÜV. Svá ocenění si ale získal tento sněhový řetěz také mezi zákazníky.

Pro rozměry pneu:
165/80-13, 175/70-13, 185/65-13, 155/80-14, 165/70-14, 175/65-14, 185/60-14, 195/55-14, 155/70-15, 165/60-15, 175/55-15, 195/45-15

  • Kompatibilní se systémy ABS/ESP - Ano
  • Vnější montáž - Ne
  • Mikroregulace - Ano
  • Montážní systém s tuhými oblouky - Ne
  • Vůle na vnitřní straně9 mm
  • Rychlé vnější uvolňování - Ne
  • Samonapínací (1 zarážka k upevnění) - Ano
  • Ruční napínání (montáž řetězu vyžaduje 2 zastavení) - Ne
  • Trakční deska pro lepší záběr na ledu - Ne
  • Ochrana ráfků hliníkových kol - Ano
  • Vnitřní ohebné lanko - Ano

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare