König K-Slim 065

KG-K-SLIM-065

Nový produkt

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

4 199 Kč s DPH

Sněhové řetězy Thule König K-Slim (CK-7) jsou nejtenčí sněhové řetězy na světě. Thule König K-Slim (CK-7) mají speciální články o průměru pouze 7 mm. Manuálně napínací systém s mikro regulačním řešením. Jedna zastávka pro montáž a jedna pro dotáhnutí. Thule König K-Slim (CK-7) mají uzavřené zkracovací háčky zabraňující kroucení řetězu. Nylonový chránič brání poškrábání hliníkových ráfků

Pro kontrolu správného výběru sněhových řetězů doporučujeme uvést v objednávce do poznámky značku, typ, rok výroby a rozměr pneumatik Vašeho vozidla.

Značka Thule se může pyšnit řadou výrobků, se kterými je spojena řada unikátní. I v oblasti sněhových řetězů jeden takový najdeme. Konkrétně se stačí podívat na model Thule König K-Slim (CK-7), který se pyšní tím, že jde o nejtenčí sněhový řetěz na celém světě. Toho bylo dosaženo díky propracované konstrukci, kdy stačí dostatečná vůle na vnitřní straně, díky čemuž je velikost řetězu na běhounu pouze 7 milimetrů. Ideální pro ty vozy, které mají pouze malý prostor mezi kolem a podběhem.

 

I přes tuto velikost, kdy mají články tloušťku jenom 7 mm, dokáže řetěz Thule König K-Slim (CK-7) nabídnou prvotřídní vlastnosti. A to díky krouceným článkům, které zajistí dostatečný záběr v hlubokém sněhu i na ledu, stejně jako dobře udrží jízdní stopu, nebo zkrátí brzdnou dráhu. Kompatibilita se systémy jako ABS nebo ESP je v tomto případě samozřejmostí.

 

Samozřejmostí je také celková konstrukce a provedení, která umožní jednoduchou montáž. Ta je realizována v rámci dvou zastávek. Při té první dojde k samotné montáži řetězu, což usnadní jak vnitřní ohebné lanko, tak i uzavřené zkracovací háky, které zabraňují vzniku smyček na samotném řetězu. Začátečníci jistě ocení barevné označení montážních bodů, kdy budou přesně vědět, jak řetěz uchytit. V rámci druhé zastávky dojde k dopnutí řetězu. Zde oceníte mikro regulační systém, který je zárukou dokonalého napnutí a tedy i prvotřídních vlastností.

 

Sněhové řetězy Thule König K-Slim (CK-7) se pyšní i několika dalšími pozitivy, kam patří třeba nylonové chrániče, které jsou jistotou v tom, že zamezíte poškrábání vašich hliníkových disků. Stejně tak je tento model držitelem několika homologací a certifikátů. Namátkou Ö-Norm 5117, CUNA, UNI 11313, TÜV. 

Pro rozměry pneu:
175/75-14, 185/70-14, 205/55-14, 185/60-15, 195/55-15, 205/50-15, 175/60-16, 185/55-16 (Pirelli Winter 190), 205/45-16, 215/40-16

  • Kompatibilní se systémy ABS/ESP - Ano
  • Vnější montáž - Ne
  • Mikroregulace - Ano
  • Montážní systém s tuhými oblouky - Ne
  • Vůle na vnitřní straně7 mm
  • Rychlé vnější uvolňování - Ne
  • Samonapínací (1 zarážka k upevnění) - Ne
  • Ruční napínání (montáž řetězu vyžaduje 2 zastavení) - Ano
  • Trakční deska pro lepší záběr na ledu - Ne
  • Ochrana ráfků hliníkových kol - Ano
  • Vnitřní ohebné lanko - Ano

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare