Příčníky Thule 7105 + Professional tyče 391 + kit normální střecha

TH710500+TH391+kit

Nový produkt

Pro kontrolu správného výběru nosičů uveďte prosím do poznámky objednávky značku vozu, typ a rok výroby. Případně použijte náš kontaktní formulář, rádi Vám s výběrem pomůžeme.

Více informací

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

7 899 Kč s DPH

Příčníky Thule 7105 + 391 + kit jsou určeny pro vozidla s uchycením pod lem dveří, bez hagusů a přípravy ve střeše. Balení obsahuje: Patky Thule 7105, zesílené nosné tyče o délce 135 cm Thule 391 ProBar a montážní kit. Už nemusíte nic dokupovat, vše je v jednom balení! Snadná instalace a montáž.

Do poznámky v objednávce je třeba napsat značku, typ a rok výroby Vašeho vozu, pro správné určení montážního kitu.

Patky Thule 7105 + zesílené nosné tyče Thule ProBar 391 + kit je vybrán přímo na konkrétní model s ohledem na konkrétní rozměry vozu. Set 7105+391+kit zahrnuje vše, co potřebujete pro snadnou a padnoucí montáž.

Nosné patky Thule 7105 jsou určeny pro automobily s integrovanými podélníky. Nízký profil patek tak zároveň výrazně nemění aerodynamické tvary auta. Patky se dodávají v balení po 4 kusech. Patky 7105 již obsahují zámiky, nosič je uzamykatelný.

V sadě nosiče 7105+391+kit naleznete nosné tyče Thule ProBar. Tyče Thule ProBar jsou zesíleny pro maximální bezpečnost. Mají tři drážky pro co největší flexibilnost. Nosnost tyčí je až 100kg/pár tyčí.

Pro montáž na střechu potřebujete montážní kit Thule, který je součástí dodávky. Montážní kit je pogumovaný plech, který má přesný rozměr a profilaci tak, aby bezvadně seděl na střeše vozu. Kit se jednoduše vloží do patky a tím se stane součástí patek.

Velmi snadná instalace a montáž příčníků, střešní nosič namontujete během několika málo minut. Nepotřebujete k tomu žádné dodatečné nářadí, vše potřebné je součástí balení. Zvládne to opravdu každý.

Výrobek splňuje velice přísné evropské normy (schváleno institutem TÜV) a získalo i velice prestižní ohodnocení v testech CityCrash.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare