Příčníky Thule 7105 + výsuvné tyče SlideBar 892 + kit normální střecha

TH710500+TH892X

Nový produkt

Pro kontrolu správného výběru nosičů uveďte prosím do poznámky objednávky značku vozu, typ a rok výroby. Případně použijte náš kontaktní formulář, rádi Vám s výběrem pomůžeme.

Více informací

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

10 299 Kč s DPH

Příčníky Thule 7105 + 892 + kit jsou určeny pro vozidla s uchycením pod lem dveří, bez hagusů a přípravy ve střeše. Balení obsahuje: Patky Thule 7105, výsuvné tyče o délce 144 cm Thule 892 SlideBar a montážní kit. Už nemusíte nic dokupovat, vše je v jednom balení! Snadná instalace a montáž.

Do poznámky v objednávce je třeba napsat značku, typ a rok výroby Vašeho vozu, pro správné určení montážního kitu.

Patky Thule 7105 + výsuvné tyče SlideBar 892 + kit je vybrán přímo na konkrétní model s ohledem na konkrétní rozměry vozu. Set 7105+892+kit zahrnuje vše, co potřebujete pro snadnou a padnoucí montáž.

V sadě nosiče 7105+892+kit naleznete výsuvné nosné tyče Thule SlideBar. Obousměrný výsuv (60 cm v každém směru), pro jednodušší nakládání objemných nákladů na střechu auta. Výhodou je, že vaše oblečení zůstane čisté i během nakládání a automobil bude 100% ochráněn před škrábanci a poškozením. Klasický T-profil umožňuje montáž originálního příslušenství jako klasické nosné hliníkové aero tyče Thule. Během jízdy oceníte, že je v podstatě neuslyšíte. Nosné výsuvné tyče s aero profilem usnadňují nakládání a vykládání kol a jiných zavazadel na střechu vozu.

Pro montáž na střechu potřebujete montážní kit Thule, který je součástí dodávky. Montážní kit je pogumovaný plech, který má přesný rozměr a profilaci tak, aby bezvadně seděl na střeše vozu. Kit se jednoduše vloží do patky a tím se stane součástí patek.

Velmi snadná instalace a montáž příčníků, střešní nosič namontujete během několika málo minut. Nepotřebujete k tomu žádné dodatečné nářadí, vše potřebné je součástí balení. Zvládne to opravdu každý.

Výrobek splňuje velice přísné evropské normy (schváleno institutem TÜV) a získalo i velice prestižní ohodnocení v testech CityCrash.

Ilustrační video:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare