Patky Thule Evo Flush Rail 7106

TH710600

Nový produkt

1 Položka

SKLADEM

3 090 Kč s DPH

Patky Thule Evo Flush Rail 7106 jsou určeny pro automobily s integrovanými podélníky. Částečně nahrazují patky Thule 753. Ergonomický klíč omezovače momentu ukazuje, kdy je nosič bezpečně a řádně připevněn k vozidlu. Nosnost patek Thule Evo Flush Rail 7106 je 75 kg, ovšem záleží na nosnosti střechy vozu. Patky Thule 7106 jsou včetně zámků. Nosné patky se dodávají po 4 kusech.



Přeprava sportovní výbavy i osobních věcí může probíhat i s využitím střechy vašeho vozidla. Aby vše proběhlo, jak má, je tu značka Thule a její výrobky. Ty vynikají jak svou kvalitou, tak i svou všestranností i tím, že zajistí, aby vše proběhlo tak, jak má. Jedním z druhů sortimentu jsou i tyto patky Thule Evo Flush Rail 7106. Pokud jste hledali model patek Thule 753, pořiďte právě tento novější model, který je jejich nejenom adekvátní, ale i podstatně lepší náhradou. Určený je pro jakékoliv vozy, které mají integrované podélníky.

Unikátem patek Thule Evo Flush Rail 7106 je také jejich celková univerzálnost, a to s ohledem na to, s jakými tyčemi značky Thule jsou kompatibilní. Lze je využít jak na čtyřhranné tyče, tak i na tyče s označením Thule Wingbar, stejně jako na tyče Thule Professional, tak i na tyče Thule SlideBar. Výhodu to přináší i ve chvíli, kdy v budoucnu variantu používaných tyčí změníte. Budete mít jistotu, že vám tyto patky budou bez problémů sloužit i nadále.

Samozřejmostí není jenom špičková kvalita a odolnost, což dokládá i několik certifikací. Mezi ty patří třeba plnění náročných norem CityCrash, které jenom potvrzují to, že se na tyto patky můžete spolehnout v řadě situací. Také nezapomínejme ani na schválení od TÜV, což taktéž potvrzuje výjimečnou kvalitu. Myšleno bylo při vývoji samozřejmě i na bezpečnost. Díky integrovanému zámku se není třeba obávat demontáže cizí osobou.

Samotná montáž patek je velmi intuitivní a také velmi jednoduché. Díky praktickému klíči lze přesně stanovit správný moment utažení a mít jistotu, že jsou patky plnohodnotně ukotveny na svém místě. Nijak složitá samozřejmě není ani samotná montáž daných tyčí. Vše je zvládnutelné za pár chvil a následně už nic nebrání tomu daný přepravní systém Thule začít plnohodnotně využívat k přepravě sportovní výbavy i dalších věcí.

Technické údaje

Maximální nosnost 75 kg. Zkontrolujte také maximální přepravní kapacitu střechy vašeho vozidla.
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar Evo  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SlideBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SquareBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule ProBar  ✓ 
Včetně zámků  ✓ 
Kompatibilní se systémem jednoho klíče  ✓ 
Číslo modelu 710600

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare