Patky Thule Evo Clamp 7105

TH710500

Nový produkt

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

3 090 Kč s DPH

Patky Thule Evo Clamp 7105 jsou určeny pro auta s normální střechou. Patky 7105 mají zabudovaný omezovač momentu utažení, který v momentě optimálního upevnění cvakne. Nosnost patek Thule Evo Clamp 7105 je 75 kg. Patky Thule 7105 jsou včetně zámků.



Patky Thule Evo Clamp 7105 jsou nástupcem patek Thule Rapid System 754. Pozor! Montážní kity pro patky Thule 754 nejsou kompatibilní s patkami Thule 7105!

 

Patky Thule Evo Clamp 7105 mají ergonomicky tvarovaný klíč s momentovým dotažením. Velmi rychlá a snadná instalace nevyžaduje další nářadí. Zamykatelná krytka je vyjímatelná. Díky patentované technologii uchycení nosič bezpečně drží na střeše vozidla.

 

Patky Thule Evo Clamp 7105 splnily test na maximální zátěž v testu City crash. Maximální nosnost je 75 kg nebo dle povoleného zatížení střechy konkrétního vozidla. Zámky jsou součástí balení patek.

 

Nosné patky Thule Evo Clamp jsou jedinečnou možností jak se dá snadno zajistit přeprava boxu či nákladu na střeše vozidla. Tyto patky zaujmou především svou celkovou univerzálností. A to hlavně proto, že mohou být použity téměř u každého vozidla s klasickou hladkou střechou. Jsou nástupcem modelu Thule 754, ze kterého si tvůrci vzali to nejlepší a přidali několik dalších inovací. Kdo uvažuje nad přepravou nákladu na střeše a hledá optimální univerzální řešení, pro toho je tento produkt od švédské značky tou nejlepší možnou volbou.

 

Patky Thule Evo Clamp 7105 lze umístit velmi rychle

Jistotou nosných patek Thule Evo Clamp je také fakt, že jejich umístění na střechu vozu je velmi rychlé a v podstatě bezproblémové To jasně ukazuje na fakt, že značka Thule je mistrem inovací, s cílem co nejvíce usnadnit život. I proto na montáž daných patek není třeba jakékoliv dodatečné nářadí. Samotná instalace je řešena s využitím jednoduchého klíče, který je samozřejmou součástí balení. V podstatě jde o klíč na principu růžice, který se jenom zasune na požadované místo a následně s ním stačí otáčet. Takto snadné a rychlá instalace patek je.

Jak bylo zmíněno, unikátem patek Thule Evo Clamp je jejich celková univerzálnost a tak se hodí na každý automobil s hladkou střechou. Doplňkem při montáži je takzvaný montážní kit, který je třeba vybrat podle značky, modelu a také typu a roku výroby samotného automobilu.

 

Inovativní systém montáže patek Thule 7105 zajistí, že bude vše správně

Bát se není třeba ani toho, že by byla montáž provedena jakkoliv špatně. Patky Thule Evo Clamp jsou unikátní v tom, že je jejich součástí inovativní indikátor momentu utažení. Díky něm lze mít stoprocentní jistotu, že jsou pevně a správně upevněny k vozidlu. Tedy že budou vždy perfektně držet a nebude hrozit jakékoliv riziko jejich povolení. Stejně tak je díky tomuto systému eliminováno riziko spojení s možným nadměrným utažením. Patentovaná svěrací technologie je bonusem navíc.

Samozřejmostí je také existence zámků, které jsou součástí každé patky. I ty mají vliv na celkovou bezpečnost montáž. Díky jejich uzamčení je eliminována situace s možným odcizením pate. Po přepravě je není nutné demontovat, jelikož mohou být na voze umístěny v podstatě trvale, bez rizika toho, že by je někdo bez klíče dokázal jednoduše demontovat. Vše navíc kompatibilní se systémem Thule One Key.

 

Měkký povrch chrání automobil

 

Že je myšleno na každý detail, to jasně potvrzuje i to, že jsou patky potaženy měkkými materiály. Ty jsou jistotou v tom, že v rámci montáže nedojde k poškrábání, ani k jinému poškození laku. Ten bude stále jako nový. A to ve všech místech, kde budou patky v kontaktu s karoserií a tedy se samotným lakem.

 

Vysoká nosnost je zárukou všestranného použití

I když vypadají jednoduše, nadchnou svou kvalitou a svými vlastnostmi. To zvyšuje celkovou univerzálnost použití. Když mluvíme o přepravě zavazadel a dalších věcí, jasně přijde vhod především fakt, že patky mají nosnost celých 75 kilogramů. Na nosné tyče tak lze umístit náklad odpovídající této hmotnosti, nebo některý z nabízených boxů a ten naplnit s ohledem na výše zmíněný a plně dostačující váhový limit.

 

Patky prošly bezpečnostními testy

Jak je u výrobků Thule zvykem, tak nabídnou nejenom celkově velkou všestrannost a praktické využití. Nabídnout dokážou také jistotu špičkových materiálů, od kterých se odvíjí i dlouhá životnost a vysoká kvalita. A to i v běžném provozu, kdy budou dokonale držet na svém místě. To potvrzuje třeba institut TÜV, který přináší dobré hodnocení. Stejně dobře patky Thule Evo Clamp prošly také náročnými testy City Crash, které taktéž dokázaly potvrdit celkovou kvalitu.

Technické údaje

Maximální nosnost 75 kg. Zkontrolujte také maximální přepravní kapacitu střechy vašeho vozidla.
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar Evo  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SlideBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SquareBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule ProBar  ✓ 
Včetně zámků  ✓ 
Kompatibilní se systémem jednoho klíče  ✓ 
Číslo modelu 710500

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare