Patky Thule Edge Flush Rail 7206

TH720600

Nový produkt

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

4 490 Kč s DPH

Patky Thule Evo Flush Rail 7206 jsou určeny na vozidla s integrovanými podélníky. Ergonomický klíč omezovače momentu ukazuje, kdy je nosič bezpečně a řádně připevněn k vozidlu. Nosnost patek Thule 7206 je 75 kg, nicméně zkontrolujte maximální přepravní kapacitu střechy vašeho vozidla. Patky Thule 7206 jsou včetně zámků. Nosné patky Thule 7206 se dodávají po 4 kusech.



Praktickým doplňkem ke střešním nosičů známé a také kvalitní švédské značky Thule jsou také tyto praktické patky. Jejich oficiální označení je Thule Edge Flush Rail 7206 a jsou určené k instalaci ke známým tyčím s označením Thule Wing Bar. Ty jsou díky svým parametrům velmi populární ať už jde o přepravu čehokoliv. Samotné tyče zaujmout především svou kvalitou, nosností a životností. A právě tyto klíčové vlastnosti mají i samotné patky Thule, které jsou v podstatě nezbytným komponentem pro jejich instalaci.

Když je řeč o samotné instalaci, tak ta je velmi rychlá a jednoduchá. Patky Thule Edge Flush Rail 7206 lze snadným způsobem nainstalovat na vaše vozidlo a do nich samotných následně snadno umístit tyče Thule Wing Bar. Jakmile do patek správně zaklapnou, máte jistotu, že je vše připraveno k tomu, že můžete na tyče instalovat další doplňky, nebo už přímo ukládat svůj náklad. Díky praktickému klíči přesně poznáte, že jsou patky na svém místě a že dobře sedí.

Jak je u značky Thule zvykem, tak si zakládá na výjimečné kvalitě. S tou souvisí třeba i to, že patky Thule Edge Flush Rail 7206 splňují náročné normy CityCrash. Ty jsou založeny na testování v případě nehod. Pokud nějaký produkt splní tuto normu, je opravdu bezpeční i v případě kolize nemusí hrozit to, že by mohlo dojít například k utržení, a tak i ke větším škodám. Dále nelze zapomínat na fakt, že jsou schválené také institutem TÜV. I ten je jakýmsi potvrzením toho, že před sebou máte opravdu kvalitní výrobek výjimečných vlastností.

Součástí daných patek je také zámek, který zajistí, že vám případná nepovolaná osoba sundá vaše přepravované věci i s nosičem. Vždy po instalaci stačí zkontrolovat, že jsou patky zamčeny a tím je zajištěna také bezpečnost. Následné sundání se tak neobejde bez odemknutí. I takto Thule dbá na celkovou bezpečnost vašich věcí. 

Technické údaje

Maximální nosnost 75 kg. Zkontrolujte také maximální přepravní kapacitu střechy vašeho vozidla.
Včetně zámků  ✓ 
Kompatibilní se systémem jednoho klíče  ✓ 
Číslo modelu 720600

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare