Thule Surf Pad Wide M 845

TH845000

Nový produkt

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

1 049 Kč s DPH

Thule Surf Pad Wide M 845 je praktický pomocník pro každého, kdo cestuje se surfovacím prknem a potřebuje jej převést na krátkou i dlouhou vzdálenost. Nosič umožňuje přepravovat prkno na střeše. Vyniká svým kvalitním zpracováním i vysokou mírou bezpečnosti. Má využití pro různé řady velikostí prken a u různých typů aut.

V balení 2 kusy.



Široké využití nosiče surfboardů

Tento produkt se hodí pro každého, kdo potřebuje cestovat i s prknem. Díky Thule Surf Pad Wide M 845 již nikdy nebude surf zabírat v autě zbytečně místo a zároveň jej nebudete muset pracně připevňovat a ztrácet čas se zdlouhavým uchycením. Připevnění tohoto nosiče na střechu auta je velice jednoduché díky jeho nízké hmotnosti i snadnému a intuitivnímu ovládání. Stejně tak připevnění surfu na nosič zvládne hravě každý. Celá instalace zabere jen chvíli a přitom drží prkno spolehlivě na svém místě. Za jízdy nespadne ani se neposune a to ani v prudších zatáčkách, při rozjezdu nebo při brždění. Materiál je velice kvalitní, UV stabilní a především neklouzavý. Není příliš tvrdý, aby nedošlo k poškození surfu, ale zároveň má vysokou hustotu, aby byl nosič maximálně spolehlivý a bezpečný. Thule Surf Pad Wide M 845 má velice dlouhou životnost a bude vám sloužit celou řadu let. Hodí se na různé typy prken a také k celé řadě vozů. Je kompatibilní s dalším výrobky z řady této značky a je možná jeho montáž na čtyřhranné tyče Thule.

Parametry nosiče surfů

Thule Surf Pad Wide M 845 vyniká nejen svou kvalitou, bezpečností a lehkou instalací, ale také svými vlastnostmi. Nabízí nosnost pro každého dostatečných 75 kg a přitom sám váží pouhý jeden kilogram. Nosič má rozměry 50 × 8 × 5 cm, ale najdete v nabídce také nosič ve stejném provedení ve větší velikosti. K dostání je v černé universální barvě, která ladí ke všem automobilům. Celkový design je universální, jednoduchý a velice elegantní.

Technické údaje

Rozměry 51 x 8 x 8 cm
Hmotnost 0.68 kg
Uzamykatelný  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar Evo  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SlideBar  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SquareBar  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule ProBar  ✓ 
Číslo modelu 845000

14 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare