Thule Surf Pad Wide L 846

TH846000

Nový produkt

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

1 249 Kč s DPH

Thule Surf Pad Wide L 846 je praktický pomocník pro každého, kdo cestuje se surfovacím prknem a potřebuje jej převést na krátkou i dlouhou vzdálenost. Nosič umožňuje přepravovat prkno na střeše. Vyniká svým kvalitním zpracováním i vysokou mírou bezpečnosti. Má využití pro různé řady velikostí prken a u různých typů aut.

V balení 2 kusy.



Je pro vás cestování se surfovým prknem náročné? Tak to určitě vyzkoušejte produkt Thule Surf Pad Wide L 846, který vyřeší všechny vaše problémy. Nosič nabízí možnost převážet prkna na střeše zcela bezpečně. Již nikdy nebudou zabírat zbytečně mnoho místa na sedačkách a v kufru. Střešní převážení je velice úsporné, praktické a především bezpečné řešení, které každého milovníka surfování nadchne.

Praktická obsluha nosiče

Thule Surf Pad Wide L 846 je nenahraditelným pomocníkem pro každého, kdo cestuje se surfovacím prknem. Jedná se o praktické řešení jízdy, která vám umožní bezpečně umístit prkno na střechu. Díky chytrému a funkčnímu zavírání se samotný nosič velice snadno upevní na střechu vozu. Jeho přichycení není náročné, má intuitivní ovládání a díky nízké hmotnosti 1 kg zvládne jeho obsluhu naprosto každý. Na nosič se následně umístí prkno a to se pak připevní pomocní speciálních pásů, které jej spolehlivě a bezpečně upevní. Střešní nosič Thule Surf Pad Narrow L 844 má velice kvalitní zpracování. Materiál je dostatečně měkký s vysokou hustotou. Povrch nosiče je UV stabilní. Má protiskluzový povrch, díky kterému surfovací prkno na voze spolehlivě drží na svém místě, nehrozí jeho spadnutí ani posunutí se během jízdy. 

Nosič a jeho parametry

Tento jedinečný nosič na prkna se skvěle hodí pro krátké cesty i pro dlouhou jízdu s prknem. Je kompatibilní na různé velikosti surfů i k různým typům vozům. Samozřejmostí je jeho funkčnost s dalším sortimentem této značky, jako jsou například čtyřhranné tyče Thule. Nosnost nosičů je 75 kg, což je dostatečné pro jakékoliv použití. Vnější rozměry jsou pak 75 × 8 × 5 cm. V nabídce najdete i menší provedení. Tyto nosiče na surfová prkna mají dlouhou životnost a budou vám skvěle sloužit mnoho let. Barva je universální černá, tudíž se hodí ke všem automobilům. Design je na první pohled funkční a velice elegantní.

Technické údaje

Rozměry 76 x 8 x 8 cm
Hmotnost 0.68 kg
Uzamykatelný  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar Evo  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SlideBar  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SquareBar  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule ProBar  ✓ 
Číslo modelu 846000

14 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare