Thule Surf Pad Narrow M 843

TH843000

Nový produkt

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

1 049 Kč s DPH

Thule Surf Pad Narrow M 843 je praktický pomocník pro každého, kdo cestuje se surfovacím prknem a potřebuje jej převést na krátkou i dlouhou vzdálenost. Nosič umožňuje přepravovat prkno na střeše. Vyniká svým kvalitním zpracováním i vysokou mírou bezpečnosti. Má využití pro různé řady velikostí prken a u různých typů aut.

V balení 2 kusy.



Chystáte se vyrazit se svým prknem na vodu? Potom určitě znáte ten problém s nakládáním a upevňováním prkna do vašeho automobilu. Mnoho lidí trápí otázka, jak bezpečně přepravit prkno a přitom se vyhnou zbytečnému a velice zdlouhavému upevňování. Také jste jistě již narazili na problém, kolik prostoru uvnitř prkno zaber. Thule je skvělým řešením, které celou situaci hravě vyřeší.

Pohodlné cestování s nosičem

Thule Surf Pad Narrow M 843 je efektivní a velice praktický pomocník pro každého, kdo cestuje s prknem. Nejspíše znáte střešní nosiče na kola či boxy, ale možná jste nevěděli, že existuje speciální střešní nosič určení pro surfboardy. Díky své konstrukci zhotovené speciálně pro převoz prken je jízda s ním velice bezpečná. Nosič umožňuje spolehlivé připnutí surfu na střechu vozu pomocí háčků tak, že bude po celou dobu spolehlivě a pevně sedět na svém místě a nebude se posouvat ani samotný nosič ani prkno na něm. Nosič neklouže a drží tam, kde byl připevněn. Použití Thule Surf Pad Narrow M 843 je snadné, ovládání intuitivní a proradí si s ním každý. Stačí jej jednoduše připevnit na střechu. Podložky nosiče jsou měkké, přesto velice odolné a s dobrou hustotou. Na ně umístíte surf a speciálními popruhy dotáhnete. Sundávání i nandávání se nyní již obejde bez zbytečného zdržování.

Parametry Thule Surf Pad Narrow M 843

Universální nosič Thule Surf Pad Narrow M 843 je velice lehký a proto s ním zvládne manipulovat úplně každý. Sám váží pouhý jeden kilogram, ale je schopný unést až 75 kilogramů. Rozměr je 50 × 8 × 7 cm. Pokud chcete větší provedení, najdete jej také v nabídce nosičů sufrů. Nosič se hodí pro různé typy prken i pro různé typy vozů – ideální je například pro montáž na čtyřhranné tyče Thule. Stejně kompatibilní je i s popruhy od této značky. Všechny materiály jsou vysoce kvalitní, odolné a UV stabilní. Vynikají svou dlouhou životností.

Technické údaje

Rozměry 51 x 8 x 8 cm
Hmotnost 0.68 kg
Uzamykatelný  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar Evo  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SlideBar  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SquareBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule ProBar  ✖ 
Číslo modelu 843000

14 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare