Thule Surf Pad Narrow L 844

TH844000

Nový produkt

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

1 249 Kč s DPH

Thule Surf Pad Narrow L 844 je praktický pomocník pro každého, kdo cestuje se surfovacím prknem a potřebuje jej převést na krátkou i dlouhou vzdálenost. Nosič umožňuje přepravovat prkno na střeše. Vyniká svým kvalitním zpracováním i vysokou mírou bezpečnosti. Má využití pro různé řady velikostí prken a u různých typů aut.

V balení 2 kusy.



Každý jistě zná nosiče na střechu, které umožňují přepravu jízdních kol. Věděli jste však, že stejným způsobem můžete přepravovat i surfy, když s nimi chcete vydat k vodě? S nosičem surfboardů Thule Surf Pad Narrow L 844 je to neuvěřitelně snadné. Již nikdy nebudete muset díky tomuto nosiči složitě nakládat a vykládat prkno. Převezete jej velice snadno a zároveň naprosto bezpečně.

Snadné a praktické použití nosiče

Thule Surf Pad Narrow L 844 je velice praktickým a nenahraditelným pomocníkem pro každého, kdo převáží surf. Tento nosič jej umožní bezpečně umístit na střechu vašeho automobilu. Pomocí chytrého zavírání se samotný nosič upevní na střechu vozu, na něj se umístí prkno a následně připevní a dotáhne pomocní speciálních pásů. Thule Surf Pad Narrow L 844 má kvalitní zpracování a chytře řešený protiskluzový povrch, díky kterému surf ještě lépe drží na svém místě, nehrozí jeho spadnutí a neposouvá se během jízdy ani při brždění, rozjezdu nebo v zatáčkách. Hodí se pro krátké cesty i pro dlouhou jízdu. Je bezpečný a zároveň velice praktický. Povrch nosiče je UV stabilní, není tvrdý, aby neponičil prkno, ale zároveň má vysokou hustotu. Hodí se pro různé typy surfů i k různým vozům. Samozřejmostí je montáž na čtyřhranné tyče Thule. Nasazení nosiče na střechu, stejně jako jeho sundání je na ovládání velice intuitivní a poradí si s ním každý. Také upevnění prkna na nosič je zcela bezproblémové a snadné.

Parametry nosiče surfboardů

Thule Surf Pad Narrow L 844 je velice universálním a pro převoz surfovacích prken nenahraditelným pomocníkem. Díky němu již nikdy nebudete mít problém s cestováním se surfboardem. Tento nosič má rozměry 75 × 8 × 7 cm, existuje však i stejný typ jen v menším provedení, jehož první rozměr je 50 cm. Nosič váží jeden kilogram, tudíž jej dokáže vyzvednout na střechu každý. Ačkoliv je lehký, je velice pevný. Jeho nosnost je až 75 kilogramů.

Technické údaje

Rozměry 76 x 8 x 8 cm
Hmotnost 0.68 kg
Uzamykatelný  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar Evo  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SlideBar  ✖ 
Kompatibilní s tyčemi Thule SquareBar  ✓ 
Kompatibilní s tyčemi Thule ProBar  ✖ 
Číslo modelu 844000

14 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare