Příčníky Thule 7105 + hliníkové tyče WingBar Evo + kit normální střecha

TH710500+TH711X

Nový produkt

Pro kontrolu správného výběru nosičů uveďte prosím do poznámky objednávky značku vozu, typ a rok výroby. Případně použijte náš kontaktní formulář, rádi Vám s výběrem pomůžeme.

Více informací

CENTRÁLNÍ SKLAD (2-5 DNÍ)

7 290 Kč s DPH

Příčníky Thule 7105 s hliníkovou aerodynamickou tyčí WingBar Evo jsou určeny pro vozidla s normální střechou. Balení obsahuje: Patky Thule 7105, ocelové čtyřhranné tyče a montážní kit. Už nemusíte nic dokupovat, vše je v jednom balení! Snadná instalace a montáž. Do poznámky v objednávce je třeba napsat značku, typ a rok výroby Vašeho vozu, pro správné určení montážního kitu.

Patky Thule Evo Clamp 7105 jsou určeny pro auta s normální střechou. Patky 7105 mají zabudovaný omezovač momentu utažení, který v momentě optimálního upevnění cvakne. Nosnost patek Thule Evo Clamp 7105 je 75 kg. Patky Thule 7105 jsou včetně zámků.

V sadě nosiče naleznete hliníkové aerodynamické nosné tyče Thule WingBar EVO. Nosné tyče s aeroprofilem mají výrazně lepší aerodynamické vlastnosti, nižší váhu a atraktivní vzhled. Během jízdy oceníte, že je v podstatě neuslyšíte. Jedná se o nosné tyče s T-drážkou, která umožňuje oproti klasickým čtyřhranným tyčím jednoduchou změnu originálního příslušenství. Když zaměňujete např. nosič kol za nosič lyží, ten původní snadno vysunete a nasunete příslušenství nové s využitím celé délky nosné tyče. Nosné tyče se dodávají po 2 kusech.

Pro montáž na střechu potřebujete montážní kit Thule, který je součástí dodávky. Montážní kit je pogumovaný plech, který má přesný rozměr a profilaci tak, aby bezvadně seděl na střeše vozu. Kit se jednoduše vloží do patky a tím se stane součástí patek.

 

Velmi snadná instalace a montáž příčníků, střešní nosič namontujete během několika málo minut. Nepotřebujete k tomu žádné dodatečné nářadí, vše potřebné je součástí balení. Zvládne to opravdu každý.

 

Výrobek splňuje velice přísné evropské normy (schváleno institutem TÜV) a získalo i velice prestižní ohodnocení v testech CityCrash.

Ilustrační video:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare